Olipa kerran Turun kirjamessuilla satumaisen kiva lauantai

Huh!

Turun kirjamessuista on hädin tuskin toivuttu. Niin kivaa, niin yllätyksellistä ja niin ihanaa. Ennakkoni osui myös oikeaan: aikatauluni oli tiivis.

kirjamessuhaastis-anna-riikan-kuva

Kuva: Anna-Riikka Carlson

Olen vieläkin myös ihan pokerryksissä siitä, kuinka paljon kannustusta esiintymiseni keräsi sekä livenä että somessa. Vielä kerran: kiitos! Kiittää ei voi koskaan liikaa. Romaanin tarkoitus on tarjota tarina, joka koskettaa lukijaa, ja jokainen romaani tarvitsee lukijansa. Viikonlopun aikana kävi selväksi, että lukijoita todella on. Sain sunnuntaina jopa ennakkotilauskyselyn kirjasta. Voin luvata sen verran, että ennakkotilausmahdollisuus on aukeamassa lähipäivinä. Mitä muuta ennakkotilausmahdollisuuteen liittyy, sitä en vielä paljasta. Säilyköön salaisuuden verho vielä hetken. 😉

Teidän lukijoideni tuki auttaa myös todella paljon siinä, että jaksan tehdä töitä itseäni säästämättä loppuun asti. Ihana kustannustoimittajani vei minut haastattelun jälkeen valkoviinlasilliselle, ja kuulumisten lisäksi hahmottelimme myös tekstin tulevia suuntaviivoja. Kustannustoimittajallani oli minulle retorinen kysymys. Kuinka paljon olen valmis tekemään töitä vielä tekstin kanssa?

Minulla oli heti valmis vastaus. Kaiken, mitä teksti kustannustoimittajani mielestä vaatii. Teen loppuun neljännen kierroksen ja varaudun henkisesti siihen, että viidennellä tehdään taas jotakin isompaa.

Laitan vielä tähän loppuun kirjamessuhaastatteluni livestriimin. Haastattelun teki Type & Tellin koordinaattori Noora Vaakanainen. Puhuimme tulevasta romaanista, kirjoittamisesta ja kirjailijuudesta. Striimin kuva on hetken ajan vääränsuuntainen, mutta korjaantuu kyllä. Haastattelua seurasi paikan päältä mm. Lumiomenan Katja. 🙂

Satumainen lauantai, mutta nyt arki on taas koittanut. Ensi viikolla palataan!

*Tämä esikoisromaanini tuotantoblogi päivittyy ainakin joka tiistai. Löydät Facebook-sivuni osoitteesta https://www.facebook.com/melanderkata sekä profiilini Twitterissä ja Instagramissa käyttäjänimellä melanderkata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s