Julkaisun lähetessä – lukijan tietopaketti

Huh.

On vaikeaa koota nyt ajatuksia. Niin paljon on tapahtunut mukavaa ja yllättävää. Ja jotenkin arvelin oikein, että tätä sisäänmyyntiasioista kertomistakin kannattaa vielä vähän venyttää.

1. Mistä voin ostaa romaanin?

Jos asut Varsinais-Suomessa ja haluat mennä ostoksille kirjakauppaan, suosittelen Info Kirja-Vakkaa Uudessakaupungissa (julkaisupäivästä 20.1. lähtien) Pientä kirjapuotia (la 21.1. lähtien) tai Kansallista kirjakauppaa (julkaisun jälkeen). Sekä Pieni kirjapuoti että Kansallinen kirjakauppa sijaitsevat Turussa.

Voit mennä mihin tahansa kirjakauppaan muuallekin, mutta teos ei välttämättä ole hyllyssä. Tällöin kannattaa toimia siten, että pyydät myyjää tilaamaan romaanin itsellesi. Romaani on kaikkien kirjakauppojen tilattavissa Kirjavälityksen tietokannassa.

Jos haluat käyttää verkkokauppaa, kirja on tilattavissa jo nyt Suomalaisesta (ostolinkki) sekä julkaisun jälkeen Adlibriksestä (ostolinkki). E-kirjan voit julkaisupäivän jälkeen hankkia ainakin Elisa Kirjasta ja Apple Booksista.

2. Kirjastosaatavuus?

Kotikunnassani Maskussa kirjaa on saatavilla heti julkaisupäivästä lähtien (Varsinais-Suomi). BTJ, joka ostaa tuotteita kaikille kirjastoille, on ilmoittanut tilaavansa romaaniani viikolla 6. Silloin romaanin kirjastosaatavuus laajenee.

3. Romaanin julkistamispäivä 20.1.2017

Romaanin julkkaripäivänä on luvassa mm. livestriimiä kirjanjulkkareista. Ainakin kirjalijahaastattelu striimataan näillä näkymin livenä. Seuraa Facebookia ja Twitteriä.

4. Kiitokset

Tämän kaiken häkellyksen keskellä mieleen nousee myös kiitollisuus. Teen sen poikkeuksellisesti etunimillä ja toivon, ettei kukaan listi minua siitä. Kiitos erityisesti Anna-Riikka, Marja ja Tuomas. Kaiken tiimellyksessä mietin sitä, että te jo vuosia sitten uskoitte nuoreen naiseen, joka rakasti kielioppia ja halusi kirjoittaa. Kiitos.

Parin päivän päästä juhlitaankin sitten esikoisromaania. 🙂

*Tämä esikoisromaanini tuotantoblogi päivittyy ainakin joka tiistai. Löydät Facebook-sivuni osoitteesta https://www.facebook.com/melanderkata sekä profiilini Twitterissä ja Instagramissa käyttäjänimellä melanderkata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s