Unohtumaton julkkaripäivä ja hieman tulevasta

Nyt kirjailijasarjassakin perjantaista julkkaripäivää on hankalaa kielentää. Sanat toisensa perään tuntuvat latteilta, niiden superlatiivit taas ylitsevuotavuudessaan jättävät kertomatta tunnelmasta jotakin olennaista, lämmön ja herkkyden.

signeeraus_julkkarit

Signeeratessa oli hymy herkässä. Kuva: Anna-Riikka Carlson

Mutta yritetään nyt sitten: julkkarit olivat ainakin lämminhenkiset, herkät, leppeät ja tunnelmalliset. Ihanaa oli nähdä kaikkia niitä ihmisiä, jotka paikalle saapuivat. Myös sometiimini oli reipas, serkkupoikani tallensivat livelähetyksiin myös osan onnittelujonosta ja maljapuheeni varsinaisen kirjailijahaastattelun lisäksi. Valokuvista vastasi pääosin äitini. Kiitokset vielä koko kolmikolle! En paljoa valehtele, jos kurkistin puhelintani juhlissa ensikertaa kymmeneltä sitten juhlien alkamisen, haipakkaa riitti. Laitan maljapuhe- ja haastattelutallenteen vielä merkinnän loppuun. Unohtumaton päivä. Lisäksi koin elämäni ensimmäisen nimmarijononi, kun signeerasin illan aikana 40 kirjaa. 🙂

Mukavasti on riittänyt medianäkyvyyttäkin. Julkkaripäivänä jutun teki Vakka-Suomen Sanomat, eilen puolestaan ilmestyi Aamulehden artikkeli. Saipa romaani ensimmäisen blogiarvostelunkin, jonka teki kirjabloggari Krista Airola Lukutoukan kulttuuriblogista. Kristan arvio veti nöyräksi ja hijaiseksi. Olen kirjoittajana saavuttanut yhden tavoitteistani, jos onnistun koskettamaan lukijaa. Siihen pyrin jatkossakin. Esikoisromaanini on lähitulevaisuudessa myös Lumiomena-blogin Katjan käsittelyssä.

Kirjakauppajakelussa on julkaisun jälkeen valitettavasti ollut mutkia matkassa, mutta onneksi paljon hyvääkin kuuluu. Adlibriksen ostolinkki aukesi eilen ja julkkaripainos julkkareissa myytiin loppuun. Bookyssakin ostolinkki on jo auki. Info Kirja-Vakassa Uudessakaupungissakin kirjoja on vielä jäljellä.

Sitten tulevaan. Tämä on esikoisromaanini tuotantoblogin viimeinen merkintä. Projekti on tiensä päässä, vaikka edustaminen kirjan kanssa jatkuukin. Mutta niin jatkuu myös esikoiskirjailijan elämä. Ensi viikolla lupaankin teille jotakin siihen teemaan liittyvää, eli aivan yhtäkkiä en blogin ääreltä poistu, mutta julkaisutahti on tulevaisuudessa vielä auki.

Nyt ollaan uuden alussa.

tommi_mina%cc%88_julkkarit

Kaksi kirjailijaa ja yksi romaani. Kuvassa kanssani ystäväni Kinnusen Tommi.

Maljapuhe ja kirjailijahaastattelu julkkareissa (HUOM! Kirjailijahaastattelu alkaa noin 16 minuutin kohdalta)

*Tämä esikoisromaanini tuotantoblogin viimeinen merkintä. Ensi viikolla uudet tuulet. Löydät Facebook-sivuni osoitteesta https://www.facebook.com/melanderkata sekä profiilini Twitterissä ja Instagramissa käyttäjänimellä melanderkata.

MUOKATTU 25.1. Kirjailija ei osannut laskea; kirjailijahaastattelu alkaa vasta 16 minuutin kohdalta.

2 kommenttia artikkeliin ”Unohtumaton julkkaripäivä ja hieman tulevasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s